Haemme joukkoomme tuotepäällikköä ja palvelukehityspäällikköä

26.3.2020

Multimentor Oy tarjoaa businessanalytiikan, - suunnittelun ja johtamisen tuen ohjelmisto- ja palveluratkaisuita asiantuntijaorganisaatioille, rahoittajille, yritysten johdolle ja hallituksille. Palveluitamme käyttävät yrityksen johto, yritysten omistajat, yritysten hallituksen puheenjohtajat, toimitusjohtajat sekä liikkeenjohdon konsultti- ja kehittämisyhtiöt sekä rahoittajat. Multimentor kehittää palveluitaan yhdessä yritys- ja tutkimuskumppaneiden kanssa myös kansainvälisille markkinoille. Tuotteitamme hyödyntävät mm. Suomen Yrityskehityksen ja KasvuOpenin palvelemat sadat kasvuyritykset.

Tuotepäällikkö

Sinulla on tietotekninen tai kaupallinen koulutus sekä kokemusta myynnistä ja käytännön yritystoiminnan arjesta. Tarjoamme Sinulle mahdollisuuden kehittymiseen ja menestykseen yrityksen kehittämiseen ja tietoteknologiaan liittyvissä tehtävissä. Vastaat tuotteemme myynnistä ja myynnin edistämisestä sekä osallistut tuotteen kehittämiseen yhdessä asiakkaidemme ja yhtiöidemme yritysjohdon kokeneiden ammattilaisten kanssa. Ansiotasoosi voit vaikuttaa yrittäjämäisellä ahkeralla otteella, tiimityöllä ja asiakaspalveluasenteella. Englannin kieli on vaatimus, ruotsin kieli on ehdoton etu.

Toivomme hakemuksia palkkatoivomuksineen 15.04.2020 mennessä, osoite:
minna.lassila@multimentor.fi (aihe: tuotepäällikkö Multimentor Oy)

Lisätietoja Jukka Lassila Multimentor Oy, puh 050 1810, jukka.lassila@multimentor.fi

Palvelukehityspäällikkö

Sinulla on tietotekninen tai kaupallinen koulutus sekä kokemusta SaaS-palveluista ja palveluohjelmistojen käytännön tuotekehityksestä. Kykenet suunnittelemaan yhdessä sidosryhmien kanssa toteutettavissa olevan road-mapin, ylläpitämään siihen sopivaa palveluarkkitehtuuria, kommunikoimaan myynnillisesti sekä aikaansaat luottamusta niin ohjelmistokehittäjissä, liikkeenjohdon konsulteissa kuin asiakkaissa. Ymmärrät useita tietotekniikka-arkkitehtuureita ja työkaluja ja olet nähnyt niin onnistumisia kuin ongelmia. Tarjoamme Sinulle mahdollisuuden kehittymiseen ja menestykseen kansainvälistyvässä SaaSliiketoiminnassa. Vastaat tuotteemme ominaisuuksien jatkuvasta kehittymisestä sekä tuotekehityksen tuottavuudesta. Ansiotasoosi voit vaikuttaa yrittäjämäisellä ahkeralla otteella, tiimityöllä ja asiakaspalveluasenteella. Englannin kieli on vaatimus, ruotsin kieli on ehdoton etu.

Toivomme hakemuksia palkkatoivomuksineen 15.04.2020 mennessä, osoite:
minna.lassila@multimentor.fi (aihe: palvelukehityspäällikkö Multimentor Oy)

Lisätietoja Jukka Lassila Multimentor Oy, puh 050 1810, jukka.lassila@multimentor.fi