Kotidata Soneran kumppaniksi – tietotekniikan tukipalvelut Soneran myymälöihin

9.12.2015

Tietotekniikan palveluyhtiö Kotidata ja teleoperaattori Sonera ovat sopineet valtakunnallisesta yhteistyöstä. Kotidata tuottaa Helpson-lähitukipalvelut Soneran 9 myymälässä ja kotikäynnit koko maassa. Asiakkaat saavat tietotekniikan opastusta ja apua ongelmatilanteissa sekä digilaitteiden käyttöönotossa.

Kotidatan palveluina ovat tietotekniikan lähituki ja yksilöllinen neuvonta kotona ja palvelupisteessä, sekä koulutukset. Yhtiö palvelee asiakkaitaan paikallisesti ja tekee yhteistyötä valtakunnallisten media-, finanssi- ja ict-yhtiöiden kanssa.

Sonera haluaa varmistaa asiakkailleen kattavan ja hyvän palvelukokemuksen, erinomaisen avun digilaitteiden ja palveluiden käyttöönotossa sekä kattavat tukipalvelut. Kotidata tuottaa palvelut Soneralle myymälöissä Helsingissä, Vantaalla, Turussa, Tampereella, Rovaniemellä, Hämeenlinnassa, Jyväskylässä ja Kouvolassa. Näiden lisäksi kotikäyntejä tekevää henkilöstöä on myös Vaasassa, Oulussa, Lahdessa ja Kuopiossa.

”Olemme yli vuoden ajan Sonerassa testanneet Kotidatan palvelukonseptia ja päätimme laajentaa sen osaksi Helpson – palvelukonseptiamme. Haluamme tarjota asiakkaillemme valinnanvapautta ja yksilöllisyyttä. Yrittäjävetoinen kasvuyhtiö on kumppanina paras valinta ja uskomme asiakkaidemme saavan erinomaisen asiakaskokemuksen kotona ja liikkeissä”, toteaa Soneran kuluttajatuotteista vastaava johtaja Markus Lahtinen.

Lue lisää!